About

Du har har vilja och och ambition. Har vi kunskapen, verktygen och motivationen.

Detta är ingen diet eller quick fix. Men du kommer att snabbt att både se och känna skillnad. En balanserad personlig kostplan ger bestående resultat. Du har support och stöttning från Cecilia och hennes team hela vägen.

Vare sig det är att gå ner i vikt, återhämta dig från sjukdom eller trauma, bli piggare och/eller bygga muskler. Under 90 dagar får du en personligt anpassad Matplan som består av frukost, lunch, middag och mellanmål. Recepten är enkla och tydliga.

Tanken bakom 90 Days with Cecilia är att du skall få en personlig kost och träningsplan, med utgångspunkt från där du är idag. Det enda du behöver göra är att fokusera på de verktyg vi ger dig, så tar vi dig till ditt nya mål. Vi sköter planering, förberedelser, support, innehåll, tips och råd.

90 Days är lite som att hålla någon i handen.

Vi startade 90 Days för att det var något vi själva saknade, när vi ville förändra våra liv. En personlig kost och träningsplan som är lång nog för att du skall nå hållbara resultat, men kort nog för att den inte skall kännas övermäktig. Den är vetenskaplig baserad, men framförallt Personlig.

Vi får ofta frågan. -När skall jag börja? Vi svarar alltid. -När du bestämt dig.

Du behöver inte fler förberedelser än så. Resten är bara ursäkter.

Våra Produkter

  • 90 Days Personlig matplan
  • PT hours i Göteborg
    Träning inomhus eller utomhus i centrala Göteborg.
  • 90 Days PT  (online)
    Här får du ett personligt träningsprogram baserat på vad du är just nu och vad du behöver. Personligt samtal med Cecilia innan du sätter igång.
  • Vi mäter näringsvärdet i maten du ätit hittills.
    För att upptäcka eventuella brister av vitaminer och mineraler.
JOIN US  när du är redo att förändra ditt liv.