FAQ

När kan jag börja 90 Days with Cecilia?

Du bestämmer själv vilket startdatum du skall börja. När betalningen är genomförd är du registrerad. Och får då en Hälsodeklaration att fylla i, likaså en tre dagars mat och träningsdagbok. När du fyllt i dem tar det några dagar innan din personliga Mat- och Träningsplan är klar.
Under tiden får du inköpslistor och information om hur du skall förbereda dig.

Vem kan göra 90 Days?

Alla kan göra 90 Days eftersom det inte är en diet. Utan en fullvärdig matplan.

Kan jag göra 90 Days även om jag är dålig på att laga mat?

Ja, det kan du. Recepten du får är jätte enkla och tydliga. Eftersom du själv bestämmer kryddningen kan du alltid skapa dina favorit smaker.

Är det jobbigt att göra 90 Days?

Alla förändringar känns. Men om du tycker det är jobbigt är en inställningsfråga. När du har bestämt dig för att du vill göra en förändring är detta ett perfekt personligt redskap att ta sig dit du vill. Där du har support och hjälp hela vägen in i mål.

Jag är allergisk, kan jag ändå göra 90 Days?

Ja det kan du. Eftersom det är en personlig matplan så garanterar vi att du inte får med något som du är allergisk eller intolerant mot!

Om jag skall resa bort under mina 90 dagar, hur fungerar det?

Du får en PDF om hur du hanterar resor och semestrar på bästa sätt. Eftersom detta är en personlig matplan så kontakta oss för att diskutera hur du bäst genomför 90 dagar trots semester eller jobb resor. Men som svar på din fråga. -Ja, det gör det!

Får jag garanterat de resultaten jag vill ha?

Om du garanterar att du gör det som din personliga mat och träningsplan säger. Vi justerar både mat och träning vid två tillfällen under dina 90 Dagar. Bara fär att du skall nå ditt mål.

Jag bor inte i Göteborg, kan jag ändå göra 90 Days?

Ja det kan du!

Hur gör jag om jag blir sjuk och inte kan träna?

Blir du riktigt sjuk äter du enligt din matplan, kanske får vi lägga till den tiden, som du var sjuk, utöver de 90 dagarna. Men det är något som vi diskuterar tillsammans med dig, om det händer.

Hur ofta måste jag träna?

Det beror. Vad ditt mål är och hur dina förutsättningar är, men vi kan självklart hjälpa dig med det också.

Jag är inte medlem på något gym, kan jag träna något annat?

Det kan du definitivt. Utomhus, hemma eller inne. Berätta för oss vad du föredrar och om du har tillgång till ett gym när du fyller i Hälsodeklarationen.

Hur löser jag det om resten av familjen äter vanlig mat?

Eftersom detta inte är en diet kan de andra i din familj också äta samma mat.