Isabelle

Berätta om dig själv: Jag var fram tills att jag fyllde 20 år idrottare på elitnivå och hade bra koll på både kost och motion, men sedan hamnade jag i en ond cirkel av 14-timmars arbetsdagar, dåliga matvanor och ingen träning så jag gick upp över 35 kg. För lite mer än två år sedan så bestämde jag mig för att göra något åt saken och övergick (av flera olika anledningar) till vegansk kost. Jag mådde så ofantligt mycket bättre av att äta växtbaserat och gick samtidigt ner i vikt. Den sista pusselbiten i min viktnedgång var när jag fick kontakt med Cecilia och hennes veganska variant av 90 Days. Nu har jag gått ner totalt 38 kg, väger mindre än under min idrottskarriär och mår bättre än någonsin!

Hur var det att följa 90-days: Det var superlätt! Väldigt enkla recept som är snabblagade och en del för mig nya ingredienser som var superkul att testa. Hur bra som helst att man får krydda som man vill och så bra att man har lite utrymme att välja om man vill ånga, steka eller grilla exempelvis broccolin.
Har man minsta lilla fråga så hjälper Cecilia dig med allt från var du kan köpa vissa saker till om du behöver variera någonting. Mycket bra stöttning genom hela programmet!

Fakta:
Vikt innan: 96,6 kg
Vikt efter: 82,5 kg
Längd: 182 cm
Ålder: 31 år