Morgan

Morgan genomförde sina 90 dagar hösten 2017. Eftersom han bor i mMexcio och maten är lite annorlunda än i sverige. Han var överviktig och sov dåligt….. mina ord.

Berätta om dig själv: Jag började träna på gym när jag var 30 år. Jag var i bra form under flera år. Men när jag flyttade till Mexico levde jag på gamla meriter. Mycket jobb och mycket god mat satte snabbt sina spår. Jag försökte flera gånger ändra hur jag åt och träna lite. Men det gav mig inga resultat, jag hade ingen energi. Tack vare 90 days har jag ändrat hela mitt liv. Jag känner mig full av energi och jag orkar träna mer intensivt. Minst en timme om dagen. Jag såg snabbt resultat både på vågen och och framförallt i spegeln.

Jag har inte gått hungrig och jag har ätit riktig mat. Under mina 90 dagar slutade jag med alkohol och jag följde strikt mitt personliga matscheman som jag fick. Jag är super nöjd. Jag kommer att följa upp med 90 Days to be continued för jag vet hur lätt det är att man släpper på allt, bara för att de här 3 månaderna är över. Jag har varken tid eller ork att gå tillbaka till min gamla kropp.

Morgan Granander. Puerto Vallarta, Mexico

Hur var det att följa 90 Days with Cecilia: Det var super enkelt. Tydliga recept som man fick i god tid. Bara att printa ut och följa. Var det något som var oklart så var det bara att maila Cecilia.  Jag gjorde en justering efter 8 veckor och en monster vecka. Det fungerade perfekt för mig. Jag uppskattar att jag är så mycket piggare nu, det trodde jag aldrig. Jag hade hört från andra men jag tyckte att jag redan var ganska pigg. Men jag inser att det vara jag inte. Jag rekommenderar 90 Dagar till alla.

FAKTA:
Vikt vid start 96 kg
Fettprocent vid start 22
Vikt nu 90 kg
Fettprocent nu 8,7
Längd 187
Ålder  50 år
Övrigt: Sover bättre, känner mig piggare och mindre irriterad.