Torsten

Berätta om dig själv:

Jag har tränat i till och från i stort sett hela livet men aldrig varit speciellt dedikerad och med små barn och mycket arbete blev det mindre tid och svårt med kontinuiteten.

För ett drygt år sedan sålde vi huset och flyttade in till stan. Jag har alltid ätit rätt ok även om man kan ha synpunkter på mängden pasta, smör och grädde. Men nu började vi äta ute, beställde hem snabb mat och det satte sina spår. Detta i kombination med att jag reste mycket, gjorde att jag kom till en punkt där jag var tvungen att göra något. Jag insåg att jag hade inga verktyg eller ingen strategi att hantera en omläggning av kosten och samtidigt optimera träningen, för resultat som varar över tiden.
Jag hade energin och motivationen men behövde hjälp att kanalisera detta. Det var då jag fick kontakt med Cecilia som hjälpt mig med både Träning och Mat.

Hur var det att följa 90 Days with Cecilia:

Det var en omställning för mig, jag har alltid varit spontan med matlagning och att planera hela veckan och dessutom ställas inför en mängd nya livsmedel jag inte använt förut tog ett par veckor att komma in i. Men när jag väl var igång så gick det enklare än jag trodde och Cecilias stöd under processen har varit fantastiskt.

Jag har kunnat diskutera hur vi hanterar kosten/träning under resor, hur man kan byta ut vissa saker mot andra och det har varit en flexibel men ändå trygg resa med många insikter. Jag har kunnat äta ordentligt, undvikit hunger men ändå kunnat träna mer än jag gjort under flera år.

Det viktiga för mig är att jag kunnat ta med mig mycket av det jag lärt mig även efter dessa 90 dagar och jag kan nu fortsätta träna och äta bra och har de verktyg jag behöver för att må bättre på långsikt!

Fakta:

Vikt vid start: 82 kg
Vikt nu: 74 kg
Längd: 180 cm
Ålder: 49 kg